Міністри уряду Шмигаля не отримуватимуть премій

11.03.2020, 17:32
66170

У новому уряді Дениса Шмигаля до кінця року міністри не отримуватимуть премій. Відтепер додаткові гроші міністрам призначатимуть у кінці року за оцінкою їхньої роботи.

Читайте також: Денис Шмигаль розповів, коли піде у відставку

Кому та скільки виплачувати премій, будуть вирішувати після суспільної дискусії. Про це повідомив прем’єр Денис Шмигаль після засідання уряду, пише 24 канал.

У міністрів залишається зарплата, однак відтепер вона не має перевищувати 5 середніх зарплат. Також не скасували надбавки, які передбачені законом. Зокрема, доплата за інтенсивність, яка не може перевищувати 30%.

“Питання премій буде розглядатися по року. Так, у спільній дискусії будемо вирішувати, чи заслужили міністри і політики преміювання”, – розповів Шмигаль.

Зазначимо, що питання премій розглядали і в попередньому уряді Гончарука. Тоді хотіли прив’язати виплату до середньої зарплати, при чому  щонайбільше вона могла б становити 100% окладу.

Про те, що міністрам збираються скасувати премії, Денис Шмигаль вперше заявив під час свого дебютного виступу у Верховній Раді перед призначенням у прем’єри. Тоді він розповів, що його основною метою буде покращення життя звичайного населення, що зокрема, можна здійснити через перерозподіл бюджету.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com