Місія ОБСЄ зафіксувала за добу 630 порушень «тиші» в Донецькій та Луганській областях

8.11.2021, 12:15
104656

За минулу добу Місія ОБСЄ зафіксувала 630 порушень режиму припинення вогню на сході України, зокрема, 482 випадки у Донецькій області й 148 у Луганській

“У Луганській області Місія зафіксувала 148 порушень режиму припинення вогню, зокрема 145 вибухів. За попередній звітний період в області зафіксовано 8 порушень”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, СММ продовжила здійснювати моніторинг на ділянках розведення сил і засобів у районах Станиці Луганської, Золотого та Петрівського, зафіксувавши порушення режиму припинення вогню на ділянці розведення в районі Петрівського.

Читайте також: У Туреччині українським туристам заборонили виїзд через смерть учасника групи

Також Місія сприяла встановленню локального режиму припинення вогню та здійснювала моніторинг його дотримання для забезпечення функціонування, оцінки стану, техобслуговування та ремонту життєво важливих об’єктів цивільної інфраструктури.

Окрім того, СММ і далі спостерігала за ситуацією з цивільним населенням, зокрема, на п’яти КПВВ, а також на чотирьох відповідних блокпостах збройних формувань у Донецькій і Луганській областях та здійснювала моніторинг у непідконтрольних урядові прикордонних районах Донецької та Луганської областей.

У Місї ОБСЄ заявили, що свободу її пересування і далі обмежували, зокрема, на блокпостах збройних формувань на півдні Донецької області, а також на блокпості збройних формувань південніше ділянки розведення в районі Золотого Луганської області.

“БПЛА СММ знову неодноразово зазнавали глушіння та імовірного глушіння сигналу”, – повідомили в Місії.

За попередній звітний період СММ зафіксувала 78 порушень режиму припинення вогню, зокрема, 22 вибухи. У Луганській області Місія зафіксувала 8 порушень режиму припинення вогню, зокрема, 5 вибухів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com