Міський голова Львова Андрій Садовий відмовився платити заставу

3.12.2019, 11:50
55291

Андрій Садовий подав апеляцію стосовно виплати застави у понад один мільйон гривень, пов’язаної з рішенням Вищого антикорупційного суду.  Про це міський голова Львова повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте  також: Садовий “відмиває” державні кошти через комунальне підприємство – ЗМІ

“Ми подали апеляцію. Це рішення не було складним, бо за весь час роботи міським головою, я не раз переконався, що за справедливість треба боротись… Сьогодні отримав листа від інвестора CTP. Вони звертаються до нас, президента та прем’єра про захист іноземних інвестицій. Хочуть зробити у Львові 3 000 робочих місць і просять, щоб їм не заважали. Взагалі найкраща допомога бізнесу − не заважати”, − написав Садовий.

Чиновник зазначив, що повідомить про час і місце апеляції тоді, коли стане відомо.

“Про час і місце апеляції повідомлю як тільки стане відомо. Ми будемо відстоювати право Львова на індустріальний парк і права інвестора на ведення законного бізнесу в Україні. Правда переможе!”, − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 листопада меру Львова Андрію Садовому оголосили підозру , яка пов’язана з операціями із земельними ділянками, а 27 листопада вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1 млн 56 тисяч 500 гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com