Місяць накопичували сили: у ГУР заговорили про дефіцит ракет у ЗС РФ

10.03.2023, 12:02
137092

Масований ракетний обстріл України 9 березня свідчить про значний дефіцит снарядів у Російської Федерації, оскільки країна-агресор знизила інтенсивність таких атак.

Читайте також: У Болгарії політик викинув з балкона столичної мерії прапор України (відео)

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

За його словами, найближчим часом російські окупанти ніяк не зможуть відновити інтенсивність атак, як це було на початку повномасштабної війни.

“Принаймні, ті інтервали, які були на початку цього ракетного терору, коли фактично щотижня ми чекали на масовані удари, зокрема з великою кількістю ракет і безпілотників, такого ми сьогодні не спостерігаємо. Найближчим часом навряд чи у ворога вдасться відновити ту ж інтенсивність”, — сказав Юсов.

На масований ракетний обстріл України 9 березня, за словами представника ГУР, Росія витратила стільки ракет, скільки може зробити за місяць. Через міжнародні санкції їх можливості стали нижчими.

“Можемо говорити про те, що місяць вони накопичували сили, зокрема працювали виробництва. Фактично те, що вони могли виробити за місяць, було витрачено на українські трансформатори (їх ураження — ред), — сказав представник ГУР.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com