Між Зеленським та українськими військовими стався розкол, – Telegraph

13.11.2023, 11:01
149695

Останнім часом напруженість між політичним і військовим керівництвом України, яка “зазвичай тримається в таємниці, вилилася в публічне поле”.

Читайте також: В Угорщині пройдуть народні консультації щодо підтримки членства України в ЄС

На це звернуло увагу британське видання Telegraph.

Видання вказало на кілька емоційних висловлювань, які останнім часом зробив президент Володимир Зеленський. Зокрема глава держави заявив, що не вважає, що ситуація на фронті є “патовою”. А у зверненні 6 листопада він звернувся до українців словами: “Зберіться разом і не відпочивайте; не потопайте у внутрішній боротьбі чи інших проблемах”.

Видання вважає, що хоча спочатку Зеленський закликав до припинення політичних чварів, насправді виголосив “публічну догану” Залужному за те, що той в колонці для Economist написав, що війна стає “позиційною”.

Видання заявило, що публічним “ляпасом” стало звільнення Офісом президента керівника ССО генерал-майора Віктора Хоренка без узгодження з Генштабом ЗСУ.

Журналісти видання припустили, що українська влада остерігається публічних розмов про глухий кут у війні, тому що це “може призвести до того, що західні союзники посилять тиск щодо переговорів з РФ”.

Британське видання вказує на те, що ще й додався арабо-ізраїльський конфлікт, що відвертає увагу західних союзників від України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com