Міжнародне визнання: Волинський виш – у рейтингу впливовості закладів вищої освіти України

22.12.2020, 17:52
91916

Волинський національний університеті імені Лесі Українки – на 25 місці у світовому рейтингу впливовості з-поміж 249 закладів вищої освіти України за версією Academic Influence.

Читайте також: На Волині активно готуються до відкриття медичного факультету

Про це йдеться на сайті університету.

Рейтинг впливовості ЗВО формується за спеціально розробленою інноваційною та неупередженою технологією ранжування InfluenceRanking, яка висвітлює досягнення провідних установ і науковців у всьому світі. Згідно з InfluenceRanking вища освіта – це ідеї та люди, які їх просувають. Отже, впливовість університету оцінюється через гідних уваги людей, які працюють у ньому і зробили значний внесок у певній галузі.

рейтинг

Технологія визначає людей та установи на основі записів про них в Інтернеті на 15 різних мовах; аналізує сукупність наукових й академічних цитат із баз даних, зокрема з вікіпедії та Crossref; здійснює оцінку посилань й іншу семантичну інформацію, що міститься в цих базах даних, і порівнює її з іншими джерелами інформації – періодичними виданнями, журналами та глобальними ЗМІ.

Отже, для рейтингу закладів вищої освіти найкращий університет – той, що має потужні прогресивні кафедри, відомих учених і випускників.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com