Міжнародний поїзд з Києва можуть продовжити до Таллінна

7.02.2019, 17:25
10940

За офіційною інформацією, минулого тижня представники Естонської залізниці зустрілися з українськими колегами і отримали огляд результатів проекту поїзда. Українська сторона готова продовжити поїзд до Таллінна. Про це повідомили в державному підприємстві Eesti Raudtee, пише ERR.

Читайте також: “Укрзалізниця” підвищила ціни на постіль та чай у поїздах

Українська сторона планує залучити до обговорення можливих зупинок і графіку руху представників місцевого самоврядування Південної Естонії.

“Якщо цей проект виправдає себе з точки зору всіх сторін, то, за попередньою оцінкою, поїзд може бути продовжений до Таллінна вже на початку літа”, – розповіла завідувачка відділом комунікації Eesti Raudtee Моніка Ліллес.

Керівник Укрзалізниці Євген Кравцов розповів, що за час курсування потягу “чотирьох столиць” вже перевіз біля 5 тисяч пасажирів, а його середня заповнюваність становить майже 60%. Відтак, для продовженн поїзда до Таллінна є всі технічні можливості.

Поїзд за маршрутом  Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига почав їздити з 28 вересня 2018 року. З 30 січня цього року замість одного разу на тиждень поїзд обслуговує маршрут раз в 4 дні.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com