Модні та стильні стрижки 2022: цікаві новинки для перетворення

11.12.2021, 20:30
106980

Модниці готові віддати останні заощадження та свої сили, аби знову відчути себе красивою та стильною

Модні тренди змінюються з неймовірною швидкістю, що ще більше підбурює жінок на сміливі перетворення. Але з чого розпочати? Звісно, ​​зі стрижки! Ми якраз зібрали для вас останні новинки та модні тенденції у світі розкішних зачісок.

Каскад

Густе, тонке, втомлене і будь-яке інше волосся зовсім не перешкода для стильної стрижки каскад. У 2022 році нам пропонують як короткий варіант зачіски, так і довший. Перевага та зручність укладання зроблять цю стрижку найпопулярнішою.

Гарсон

Короткі стрижки – це безкомпромісний тренд наступного року. Багато знаменитостей вже відмовилися від довгих локонів на користь більш привабливих і зухвалих зачісок. Серед них на перше місце виходить строгий гарсон. Нехай і виглядає він просто але може змінити будь-яку модницю на краще. Креативний гарсон може бути зовсім різним, завдяки косим, ​​філованим, рваним чубчикам.

Каре

Для автомобіля зовсім не важливо, як багато новинок придумають оригінальні стилісти. Ця стрижка завжди залишається актуальною. Тим більше, каре вважається ще й найуніверсальнішою стрижкою, яка підходить усім жінкам без винятку. Якщо ви вирішили в 2022 змінити свій імідж, то саме з каре в будь-якій варіації можна почати своє перетворення.

Піксі

Задерикувата, трохи зухвала стрижка здатна створити стильний образ для будь-якої жінки. У піксі дуже багато сміливих і яскравих варіантів виконання. Також ця стрижка вдало виглядає в будь-якому кольорі волосся. Але найголовніша перевага піксі – це ефект, що омолоджує. Тому немає нічого дивного, що ця мила зачіска стане фаворитом у 2022 році.

Модні стрижки в 2022 році в першу чергу пропонують жінкам виглядати трохи сміливішими і привабливішими. Не бійтеся короткої довжини, іноді такий рішучий крок може перевершити всі ваші очікування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com