Модний бренд почав шити спецодяг для медиків

27.03.2020, 15:11
67739

В охопленому коронавірусом світі багато підприємств та бізнесменів долучаються до ініціативи допомагати лікарям, які вступають у боротьбу із вірусом. Хтось жертвує гроші, а хтось перепрофільовує свої виробництва у вироблення тих речей, які зараз вкрай необхідні медпрацівникам. Існує така ініціатива і у Львові, пише газета День.

Читайте також: Що найчастіше купують українці під час карантину

Так гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла оголосив збір коштів на апарат штучної вентиляції легень. Дві львівські компанії “Ензим” та “Кормотех” вже передали лікарням міста 4 млн. грн. Місцева IT-компанія SoftServe витратить на протидію коронавірусу 10 млн. грн.

Модний бренд жіночого одягу “Jhiva” у своєму швейному цеху організував пошиття захисних медичних халатів та комбінезонів. За два дні вони пошили 200 комплектів – 200 комбінезонів та 200 халатів. Їх медикам бренд надаватиме безкоштовно.

Як розповів представник “Jhiva”, зараз у них є тканини на 3000 комплектів. Але вони ведуть пошук матеріалів, щоб пошити ще більше захисту для медиків.

Ще один львівський бренд “Авіація Галичини”, який належить холдингу емоцій “!FEST”, розпочав пошиття захисних масок. За день фабрика зможе виробляти близько 4 тис. масок. Реалізовувати їх планують по 10 грн.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com