Могла бути російська провокація: Арестович спростував чутки про підбиття судна РФ “Адмірал Макаров”

8.05.2022, 09:31
119216

Радник керівника Офісу президента повідомив, що українські війська не підбивали російський фрегат “Адмірал Макаров” у Чорному морі.

Олексій Арестович розповів, що Збройні сили України втопили “Сарну” (катер для перевезення техніки), а інформація про підбиття судна “Адмірал Макаров” не відповідає дійсності. Про це радник керівника ОП розповів у повідомив з російським правозахисником Марком Фейгіним 7 травня.

Арестович не виключає, що чутки про знищення російського фрегата навмисно запустили російські спецслужби, аби потім звинуватити українські та західні ЗМІ у брехні.

“По острову Зміїний завдали наші удар, втопили там цю “Сарну” – катер, призначений для перевезення техніки. А жоден “Макаров” не втопили, звичайно. Це було якесь непорозуміння. Інформацію про це могли закинути самі росіяни для того, щоб дискредитувати нашу і західну пресу.

Тому зараз радісним повідомленням, ще раз попереджую українських глядачів, і не лише українських, до всіх повідомлень, що ми когось укотре перемогли, варто дуже акуратно ставитися і не “розганяти”, поки не підтвердили офіційно”, – сказав Арестович.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com