Молдова допомагатиме Україні ловити ухилянтів, – глава МВС

25.03.2024, 18:33
156297

Молдовські прикордонники співпрацюватимуть з українською владою і допомагатимуть ловити ухилянтів, які намагаються втекти з України. Як повідомляє видання Ziarul de Garda, про це заявив міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос.

Читайте також: Генерал Ніколюк йде з посади командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ

Він зазначив, що чоловіки від 18 до 60 років наразі найчастіше нелегально перетинають державний кордон. За словами глави МВС Молдови, для таких спроб перетину значною мірою використовується Придністровський регіон.

“Ми практично щотижня проводимо одну-дві операції з боротьби і знищення різних схем, які організовані на території Республіки Молдова або громадянами Республіки Молдова, або громадянами Республіки Молдова спільно з громадянами України”, – розповів він.

Ефрос зазначив, що молдавські правоохоронні органи відстежують маршрути, що йдуть із Придністровського регіону, а також намагаються встановити тісніший зв’язок із колегами в Україні.

“Ми особисто обговорювали з міністром внутрішніх справ України питання про відновлення спільного патрулювання в Придністровському регіоні з українського боку. У такий спосіб ми зможемо запобігти і стримати цю нелегальну міграцію”, – зазначив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com