“Моніка 42”: у Харкові Зеленського зустріли мітингарі, які вимагають відповісти за “зраду” (фото)

6.11.2019, 17:32
50827

У центрі Харкова на площі Свободи активісти проводять пікет і вимагають зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Про це з місця подій повідомляє кореспондент NewsRoom.

Читайте також: “Я в шоці…”: Зеленський не стримався під час поїздки на завод імені Малишева в Харкові

В акції беруть участь представники організацій “Національний корпус”, “Традиція і порядок”, а також волонтери та небайдужі громадяни. Вони вийшли з плакатами “Чому за окуповані території маємо ВІДПОВІДАТИ ми, а не окупанти”, “Ні капітуляції, чи ти чуєш тільки про погоду?”, “Моніка Кабаєва, 42 роки. Без комплексів і табу”, “Сьогодні Золоте, завтра Харків і вся Україна”, “За зраду прийдется відповісти”.

photo_2019-11-06_11-38-50.jpg

Мітингувальники виступають проти імплементації “формули Штайнмайера”, введення реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для підприємців, а також вимагають від глави держави втрутитися в ситуацію з опаленням в Харкові. У пікеті беруть участь до 100 осіб.

“Ми хочемо поговорити з президентом. Якщо він хоче вести діалог тільки з військовими, вони є серед нас. Якщо президент не поговорить з нами, ми будемо звертатися до губернатора. Будемо чекати до тих пір, поки не стане відомо, що Зеленський полетів з Харкова”, – розповіла волонтер Ірина Чаговець.

photo_2019-11-06_11-17-59.jpg

photo_2019-11-06_11-13-18.jpg

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com