Монро відвідала ТЦК: чи налякали травесті-діву воєнкоми

7.04.2024, 20:00
156975

Травесті-діва Монро нещодавно розповіла, що ходила до ТЦК, щоб стати на військовий облік. Вона говорила, що йшла туди, наче на розстріл, проте жодних проблем у неї не виникло.

Читайте також: Росія готує на червень масштабну мобілізацію: Зеленський приголомшив цифрою

Зараз в інтерв’ю “Обозревателю” дівчина розповіла, що очікувала якогось не такого ставлення до себе, але нікого своїм висловлюванням не хотіла образити.

“Слухайте, я таку рекламу зробила ТЦК! Ну, не знаю… Сказала, що “йшла туди, як на розстріл”, бо очікувала якогось не такого ставлення до себе – ось і все. Чому хтось мав ображатися? Я максимально намагалася все на позитиві піднести. Розповідаючи про ТЦК, намагалася пояснити людям, що не потрібно боятися – це не слідчий ізолятор. Принаймні, я там не відчула якогось негативного ставлення. Навіть думаю про це написати книжку, бо фіксую всі свої відчуття і події від самого початку великої війни”, – поділилася травесті-діва.

Вона також висловила здивування тому, що держава чомусь досі з нею не співпрацює, хоча вона з 24 лютого 2022 року залишалася в Україні.

“Максимально намагаюся позитивно озвучувати те, що відбувається в державних органах. Я ж ходила не тільки в ТЦК, а й у поліклініку, тому що проходила військово-лікарську комісію, РАЦС. Це все було потрібно для документів”, – додала Монро.

Крім того, дівчина розповіла, що спеціально сиділа у чергах, щоб подивитися, як все відбувається насправді. За її словами, інформація, яку розповсюджують у мережі, не зовсім схожа на те, що вона сама бачила.

“Нікого не пакували при мені. Звичайно, різні ситуації бувають, як і різні люди – у будь-якій сфері. І те, що ми бачимо в Telegram-каналах, справді, напевно, має місце теж. Як людей заламують, б’ють, знущаються – але це не масово. Те, що я бачила, все було в рамках закону”, – наголосила Монро.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com