Мороз, сніг та раптове потепління в Україні: прогноз погоди на 23 листопада

23.11.2021, 08:00
105535

Сьогодні, 23 листопада, в Україні прогнозують динамічну зміну погоди. Синоптики попереджають про доволі різкий перехід до морозу зі снігом, а потім – до потепління

За інформацією Укргідрометцентру, вже 23 листопада українці відчують наслідки надходження в країну холодних повітряних мас зі Скандинавії. Окрім зниження температури повітря, у багатьох областях випаде мокрий сніг.

Мокрий сніг затримається в Україні недовго. Із кінця тижня, тобто орієнтовно з 28 листопада, синоптики прогнозують раптове потепління в усіх областях.

Погода на 23 листопада

У вівторок, 23 листопада, по всій Україні, окрім східних областей, випаде невеликий мокрий сніг із дощем. Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах усюди, крім Півдня країни.

Переважатиме північно-східний вітер, 7 – 12 метрів за секунду. Середня температура повітря вночі сягатиме 5 градусів морозу, удень прогріватиметься до 4 градусів тепла.

Найтепліше буде на Закарпатті – від 3 до 8 градусів із позначкою плюс. Тепло буде й у південних областях – від 1 до 6 градусів уночі та від 4 до 9 градусів – удень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com