Морози і сніг: коли в Україні розпочнеться похолодання

21.10.2019, 17:51
48171

На початку листопада синоптики обіцяють мороз і вночі, і вдень, а в Києві може піти сніг. Отож, Newsmakers зібрав для вас погодну підбірку на два тижні від провідних погодних ресурсів.

Читайте також: Стало відомо, яка погода буде в Україні на вихідні

Укргідрометцентр

За інформацією Укргідрометцентру,  найближчі 5 днів до кінця цього тижня збережеться тепло. У понеділок очікується до +20 … + 22. З ранку туман, протягом дня хмарно з проясненнями. Вітер південний – до 3-8 м / с.

Протягом усього тижня збережеться аналогічна погода. Опадів не очікується.

Sinoptik.ua

Сайт Sinoptik.ua прогнозує теплу і суху погоду, яка протримається до 27 жовтня. У найближчі дні температура встановиться на рівні +19 … + 21 вдень. Вночі прогнозують +8 … + 10. До вихідних днем ​​стане трохи прохолодніше: +16 … + 17 вдень і +9 … + 10 вночі. Без опадів.

З 28 жовтня денна температура поступово почнеться знижуватися: +10 … + 14. Вночі до +5 … + 6.

Gismeteо

Сайт Gismeteо прогнозує сонячну погоду до суботи. У перші три дні тижня – із 21 по 23 жовтня, вдень повітря прогріється до +20 … + 21, вночі очікується +8 … + 11. З середи, 23 жовтня, почне холоднішати: денна температура опуститься до +14, нічна – до +5. У суботу, 26 жовтня, піде дощ. Опади прогнозують і на початку наступного тижня.

За даними цього ресурсу, 29 жовтня вдень похолоднішає до + 11; 30 жовтня – до +6: 31 жовтня обіцяють всього +2 вдень, а вночі температура впаде нижче нуля: до 1.

Початок листопада очікується морозним. Днем 1-2 листопада до -1, вночі до -4 …- 7. 1 листопаді в Києві може піти сніг.

Наталія Діденко

Синоптик Наталія Діденко розповіла, що поки в скандинавських країнах буде панувати холодна погода, українці зможуть насолоджуватися сонечком. Протягом цього тижня найспекотніше буде на Прикарпатті та Закарпатті – до + 24. Прохолодніше всього буде в Одеській області, де очікується близько +14 … + 16. Також на тижні вранці можуть бути тумани

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com