“Москва та Санкт-Петербург будуть головними цілями для ударів”: у Держдумі РФ бояться контрнаступу ЗСУ

10.04.2023, 19:03
138808

У Держдумі Росії дуже тривожно через майбутній контрнаступ ЗСУ. Депутат Держдуми від “Справедливої Росії” Михайло Делягін заявив, що начебто “головні удари в ході контрнаступу Збройних сил України завдаватимуться по Москві, Санкт-Петербургу та прикордонній території Росії”.

Читайте також: Усик в рясі “відзначився” коротким посланням в Instagram (фото)

Про це російський парламентарій сказав 10 квітня, передають ЗМП.

За його словами, українське командування “розробляє план вирішального контрнаступу саме на Росію”, а не на окуповані українські території. Він заявляє, що українська армія атакуватиме РФ з трьох напрямків, а основними цілями “стануть дві столиці країни та прикордонні території”.

“Головні удари в ході українського наступу завдаватимуться Заходом не на фронті, а в тилу – у Москві, Пітері, прифронтових обласних містах. Чекаємо і зберігаємо спокій”, – сказав він.

Як собі придумав Делягін, що Генштаб “намагатиметься ввести Росію в оману та почне імітувати наступ на зовсім іншому напрямку. Найімовірніше, це буде Брянськ”. У цьому контексі він згадав фашистів і Радянський союз, бо, на його думку, “аналогічним чином йшли фашисти під час нападу на СРСР”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com