Моторошна знахідка тіла молодої дівчини в столиці: нові подробиці

19.12.2019, 19:35
57187

Знайдене тіло в Солом’янському районі столиці належить 39-річній киянці, повідомила прес-служба поліції Києва.

Читайте також: У Києві знайшли відчинене авто і труп напівголої дівчини (відео)

Близько 07:00 в чергову частину Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в озері на вулиці Колоскова він виявив відкритий транспортний засіб, у якому лежала жінка. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група і лікарі, які констатували смерть невідомої.

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії, які не виявили ознак насильницької смерті. З’ясовано, що жінка – місцева жителька 1980 року народження, яка, за словами свідків, напередодні вживала алкогольні напої і їздила на автомобілі. Для встановлення остаточної причини смерті тіло киянки направили на судово-медичну експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – природна смерть.

За інформацією Магнолия.ТВ, правоохоронці встановили особу загиблої і подзвонили родичам. Чоловік, який приїхав на місце трагедії, розповів, що його дружина зникла ще ввечері напередодні і не відповідала на телефонні дзвінки. За його словами, вона була досвідченим водієм, тому не виключає того, що жінка могла потрапити в ДТП.

Поліцейські тим часом виявили на тілі загиблої численні гематоми, вона була без верхнього одягу. Попередньо припускають, що жінка могла стати жертвою пограбування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com