МОЗ оновив список країн “червоної” та “зеленої” зони: безпечних держав побільшало

30.08.2020, 16:47
82808

Станом на неділю, 30 серпня, Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн “червоної” та “зеленої” зон щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19. До “червоної” зони потрапили 57 країн, до “зеленої” – 136. Згідно із даними за 22 серпня, у “червоній” зоні перебувало 65 країн.

Читайте також: У світі вже більше 25 млн хворих на коронавірус, померло більше 840 тисяч людей

Відповідний список, який складається із держав-членів Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), оприлюднила пресслужба відомства.

При розподілі рахується кількість активних випадків COVID-19 на 100 тис. населення.

Так, згідно із ним, у “червоній” зоні залишаються: Албанія, Чорногорія, США, Ізраїль, Іспанія, Румунія, Вірменія, Молдова.

До “зеленого” списку, зокрема, додались: Індія, Казахстан, Бельгія.

Також “зелені” наступні країни: Болгарія, Єгипет, Туреччина, Хорватія, Російська Федерація, Грузія, Франція, Сербія, Польща, Греція, Німеччина, Білорусь, Італія, Угорщина, Єгипет, Китай, Австрія, Чехія.

Зазначимо, до “червоного списку” України входять держави, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні. Або ж якщо у країнах приріст числа інфікованих за останні 14 днів більший за аналогічний за минулі 14 днів на 30%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com