МОЗ посилить контроль за дотриманням протиепідемічних норм

11.09.2020, 15:29
83856

Міністерство охорони здоров’я хоче посилити контроль Держспоживслужби за дотримання протиепідемічних норм. Про це повідомив глава відомства Максим Степанов під час брифінгу у Чернігові.

Читайте такаож: МОЗ оновило список країн “зеленої” та “червоної” зон: перелік

“Уповноважені державні органи повинні посилити контроль за дотриманням протиепідемічних норм у регіонах, особливо у місцях великих скупчень людей. Порушення правил, як показує статистика, призводить до стрімкого поширення коронавірусу”, – зазначив Степанов.

За його словами, іншого шляху, окрім дотримання нових правил, немає. Потрібно контролювати через комунальні служби за дистанцією, наявністю захисних масок. Наразі головне завдання – це контроль за дотриманням протиепідемічних правил у місцях масового скупчення людей.

Окрім цього міністр зазначив, що 70-80% продавців на ринку Чернігова не носять маски, або вдягають їх на підборіддя, що ставить під загрозу їхнє життя та покупців.

Саме через порушення правил під час пандемії коронавірусу на чернігівському ринку Максим Степанов наголосив на необхідності контролю за об’єктами масового скупчення людей.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com