МОЗ розробляє алгоритм щодо навчання дітей з 1 вересня

10.07.2020, 12:12
77914

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що МОЗ спільно з Міністерством освіти і науки розробляє правила і алгоритми щодо того, як відбуватиметься навчання в новому навчальному році. Також розглядають варіант змішаного навчання: частково онлайн та частково офлайн.

Читайте також: Український інфекціоніст заявив, що хворі на коронавірус не заразні

Про це повідомив глава МОЗ Максим Степанов під час брифінгу 10 липня, пише Громадське.

“Ми хочемо, щоб наші діти повернулися до звичайного режиму навчання. Особливо 1 вересня, коли діти йдуть в перші класи. Але COVID-19 вносить свої корективи, тому зараз в умовах адаптивного карантину розробляємо механізми й правила, в який спосіб наші діти будуть навчатися. За яких умов вони можуть навчатися у звичайному режимі, а за яких — у дистанційному, та як ми можемо поєднати ці два способи”, – пояснив Степанов.

Він зазначив, що алгоритми дій МОЗ розробляє спільно з Міністерством освіти та науки. Остаточні рішення щодо навчання мають ухвалити не пізніше ніж через десять днів.

“Разом з Міністерством освіти та науки ми розробляємо відповідні правила та алгоритми. Протягом тижня, максимум десяти днів ми все пропишемо і повідомимо, в який спосіб за яких умов та як будуть навчатися наші діти в наступному навчальному році”, – сказав міністр.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com