МОЗ вимагатиме відсторонення головних лікарів за підробку COVID-сертифікатів

28.09.2021, 11:36
101905

Міністерство охорони здоров’я ініціює відсторонення керівників закладів охорони здоров’я, де підробляли свідоцтва про проведення вакцинації

Про це повідомляє Лівий берег.

«Відносно ряду лікарів порушено кримінальні виробництва за фактом підробки документів, що засвідчують проведення вакцинації. Ми офіційно направимо подання власникам закладів охорони здоров’я, де працюють ці лікарі, – об’єднаних територіальних громад – з проханням відсторонити від роботи керівників цих установ на час проведення слідства. Переконані, що керівники повинні нести персональну відповідальність за те, що відбувається в їхніх лікарнях», – зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Читайте також: Українцям розповіли, коли чекати піку нової хвилі COVID-19

Якщо слідство виявить, що головний лікар установи непричетний до махінацій, його відновлять на посаді, відзначають в МОЗ.

У разі повторного порушення міністерство ініціюватиме анулювання ліцензії установи охорони здоров’я і розриву контракту між установою та Національною службою здоров’я. Територіальна громада буде фінансувати установу охорони здоров’я самостійно.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com