Може протистояти раку: вчені розкрили корисні властивості пива

13.11.2020, 20:51
89039

Люди спрадавна шанували пиво. Вони вважали, що цей напій зміцнює здоров’я і покращує апетит. Тому його давали навіть маленьким дітям. Вчені знайшли в пиві речовину, яка здатна боротися з канцерогенами. Останні, як відомо, призводять до розвитку ракових пухлин.

Читайте також: Вчені довели, що вітамін С допомагає перемогти COVID-19: але є один нюанс

Про це пише golos.ua.

Крім того, пиво може виводити з організму алюміній. При отруєнні цим металом, пиво навіть призначають, як додаткові “ліки”. Таке, наприклад, трапляється з людьми, які працюють в металургії.

Медики кажуть, що в помірних кількостях пиво також знижує ризик утворення каменів у нирках. Крім того, вміст заліза, фосфору, магнію, калію, міді і цинку в пиві ідентичний апельсинового соку.

За словами медиків, в помірних кількостях пиво знижує ризик утворення каменів у нирках. Але важливо знати міру. Адже зловживаючи напоєм ви просто будете вимивати з організму корисні мікроелементи.

Надмірно вживаючи пиво можна отримати слабоумство, ожиріння, виразку, цироз печінки, гастрит і багато інших “подарунків”.

Нормою вважається вживання в день не більше 200 мл пива.

Читайте також: Лікарі назвали корисну дозу алкоголю, яку можна вживати щодня

Відзначимо, що раніше фахівці з Берлінського університету розповіли, що ячмінь, з якого варять пиво, здатний істотно знизити розвиток остеопорозу у людини.

Але дієтологи говорять, що пиво несе приховану шкоду. Адже, по-перше, як правило, напій вживається у великих кількостях, а, по-друге, під нього зазвичай йде жирна і солона закуска.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com