“Можливий сніг”: синоптик розповіла, в яких областях України сильно зміниться погода

20.09.2021, 14:30
101353

Температура повітря 21-го вересня в більшості областей складе максимально лише +7 + 12

На своїй сторінці в соціальній мережі синоптик Наталка Діденко розповіла про те, яку погоду очікувати українцям завтра, 21 вересня.

Фахівець зазначила, що в країні похолодає.

“Температура повітря 21-го вересня в більшості областей складе максимально лише +7 + 12 градусів. Трохи тепліше на півдні, Луганщині, Донбасі, в Дніпрі з районами, +12+18 градусів.

Читайте також: Легко сплутати з алергією: лікар назвав особливості штаму «Дельта»

Холод посилюватиме північно-західний вітер з сильними поривами, обережно під деревами та білбордами! Старіючий циклон ще посилатиме дощі на голови жителів північних областей, центральних та Харківщини. На решті території України, а це південь, Луганська та Донецька області, суттєві опади малоймовірні.

У середу, 22-го вересня, дощів знову стане більше, а в Карпатах навіть, через низьку температуру повітря, можливий сніг!

У Києві поки без снігу, на щастя, проте холодно. Найближчої доби температура повітря мінімальна опуститься до + 4, +5 градусів, а вдень підвищиться лише до+7 + 9 градусів. У столиці у вівторок задуватиме поривчастий вітер північно-західного напрямку. Можливий невеликий дощ”, – повідомила Наталка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com