Музикант Олександр Положинський відмовився від державної нагороди Зеленського (відео)

24.08.2020, 21:51
82272

Музикант, екс-лідер групи “Тартак” Олександр Положинський заявив про те, що відмовляється від ордена “За заслуги”, яким він нагороджений президентським указом від 21 серпня 2020 року. Про це він повідомив в Фейсбуці.

Читайте також: Зеленський сподівається, що війна на Донбасі закінчиться цього року

Положинський заявив, що сьогодні в колоні (Маршу захисників Вітчизни) йшло “багато людей, які дійсно заслуговують високу державну нагороду”.

“В мене є нагороди, яких мені цілком достатньо. Для мене справжньою нагородою є мої концерти, моя публіка, люди, які підходять і дякують за мої пісні. Для мене нагородою є премія імені Василя Стуса, яку мені вручив світлої пам’яті пан Євген Сверстюк. Для мене справжніми, важливими нагородами є ті відзнаки, часто дуже неофіційні і непафосні , які мені вручали військові офіцери та бойові командири під час або після наших концертів для військових. Ось це  для мене важливо, ось це мені потрібно”, – заявив Положинський.

Нагадаємо, у День Незалежності України, 24 серпня, президент Володимир Зеленський вручив низку державних нагород України, а також   оголосив про заснування двох нових премій: імені Бориса Патона (за внесок у розвиток науки) та імені Мирослава Скорика (за внесок у розвиток музичного мистецтва).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com