Ми потребуємо конкретної міжнародної підтримки, – Кличко для німецького RTL

27.01.2022, 13:00
110101

Лідер «УДАРу», мер столиці Віталій Кличко в ефірі німецького телеканалу RTL наголосив на необхідності і важливості широкої підтримки України її західними партнерами. Інтерв’ю оприлюднене на сайті RTL.

Читайте також: Кличко обговорив із Тимчасовою повіреною в справах США в Україні Крістіною Квін готовність Києва до можливої подальшої агресії Росії

«Україна не хоче війни і ми сподіваємось на мирне врегулювання гострої ситуації щодо загрози подальшої агресії Росії. Але не за рахунок інтересів України, її територіальної цілісності, життя наших громадян. І ми маємо бутиготові до будь-якого розвитку подій. Тому потребуємо конкретної міжнародної підтримки — зокрема, щодо постачання оборонного озброєння», – наголосив Кличко.

Лідер «УДАРу» зазначив, що останні дії Німеччини викликають збентеженість.

«Але, коли наш європейський партнер Німеччина не тільки не допомогає, а й блокує військову допомогу інших країн та підтримує «Північний потік 2», який Росія використовує як економічну зброю, — це викликає щойнайменше збентеженість і розчарування. Та ставить під питання нашу дружбу», – підсумував Кличко.

Нагадаємо, раніше лідер «УДАРу» в інтерв’ю американському телеканалу CNN заявив, що Україна бачить своє майбутнє як демократична держава. Росія ж мріє відбудувати Радянську імперію, саме тому нарощує агресію на українських кордонах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com