“Ми повинні поспівчувати російським хлопцям”: Маск порадив Зеленському зустрітися із Путіним

11.11.2023, 21:08
149629

Американський мільярдер Ілон Маск знову відзначився скандальною заявою. Цього разу відомий винахідник порадив Володимиру Зеленському відмовитися від контрнаступу і погодитися на мирні переговори із російським диктатором Володимиром Путіним.

Читайте також: Воєнний стан та мобілізацію в Україні продовжено: Зеленський підписав закони

Про це мільярдер сказав в інтервʼю блогеру євройського походження Лексу Фрідману, який не засуджує війну РФ.

Так. Я раджу йому (Зеленському – ред.) не відправляти цвіт української молоді вмирати в окопах… Я думаю, що він має особисто зустрітися з Путіним. Причина, чому я запропонував якесь перемир’я чи мир ще рік тому, полягала в тому, що я майже точно передбачив, що станеться, а саме: багато людей помре через відсутність відчутних змін на лінії фронту та втрату цвіту української та російської молоді”, – заявив він.

На його думку, Україні варто припинити чинити опір РФ, бо контрнаступ не виправ очікування.

“Вони (танки – ред.) просто повільні, і вони не застраховані від протитанкової зброї. Таким чином, у вас дійсно є далекобійні дії артилерії та піхоти. Це знову Перша світова війна – з дронами”, – сказав бізнесмен.

Ба більше, Маск закликав світ поспівчувати російським окупантам, бо “їх примусили бути на передовій”. І він впевнений, що вони “не мають ненависті” до українців.

“І ми повинні співчувати як російським хлопцям, так і українським, тому що російські хлопці не просили бути на передовій. Вони там змушені бути. Тому багато синів не повертаються до своїх батьків, і я думаю, що більшість із них не мають ненависті до протилежної сторони”, – заявив мільярдер.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com