“Ми з Путіним подарували Україну Заходу”, – Лукашенко (відео)

7.08.2020, 14:30
80703

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він разом з президентом Росії подарував Україну США. Таку заяву Лукашенко зробив під час розмови з Майком Помпео.

Читайте також: Лукашенко закрутив роман із 23-річною красунею: хто вона і як виглядає (фото)

Лукашенко заявив, що Україна була подарована заходу і запропонував Майку Помпео розмістити в країні ракети середньої дальності. Про розмову з Помпео Лукашенко розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

“Коли тут був Майк Помпео, я йому поставив пряме питання: Майк, ми з Путіним тобі не подарували Україну? А він засміявся: А що ви маєте на увазі, пане президент? А я маю на увазі, що вам ракети середньої дальності не треба в Німеччину, Польщу і Румунію розміщувати зараз? Адже ви можете зараз домовиться з Україною. Агресор же напав, ось і розмістіть там, і нам буде дуже жарко, і Росії теж буде дуже жарко. Ось таке поставив йому питання. Що, не існує такого питання? Але він голосно розсміявся. Ми своїми руками подарували заходу те, що йому не належить і не повинно було належати. Ми їм дали квітучу, прекрасну, добру, нашу Україну, звідки можемо сьогодні отримати в будь-який момент залп ракет. Ось в будь-який”, – заявив Лукашенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com