Микитась заявив, що партія “слуг” отримувала гроші з будівництва Подільсько-Воскресенського моста

23.12.2020, 19:19
91979

Під час передвиборної кампанії партія “Слуга народу” нібито отримувала гроші, які виділяли на будівництво Подільсько-Воскресенського моста у Києві.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд платними дорогами в Україні

Про це в інтерв’ю “Цензор.Нет” заявив колишній глава компанії “Укрбуд” і екснардеп Максим Микитась. За його словами, гроші давала компанія Дениса Комарницького “Еко-Буд-Трейд”.

“Все, що фінансувалося у “слуг народу” від штабу Комарницького – це йшло з Подільського моста. Ніяких доходів більше у Комарницького не було”, – сказав Микитась.

Він зазначив, що з кінця 2019 року компанія отримала на будівництво моста 2,8 мільярда гривень. За словами Микитася, гроші виводили Комарницький і колишній глава інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБІ) Сергій Кучер.

Колишній глава “Укрбуду” вважає, що за це проти Комарницького можуть відкрити ще одне кримінальне провадження.

“Комарницького занесло. Якщо подивимося гроші тільки за 2020 рік – Китай за ці кошти три мости побудував би”, – сказав Микитась.

Зазначимо, що будівництво Подільсько-Воскресенського моста триває з 1993 року. Його неодноразово призупиняли через відсутність фінансування. Міст має з’єднати Поділ з лівобережними районами Воскресенка та Райдужний масив.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com