Митрополит УПЦ МП Онуфрій підтримав ЗСУ і закликав Путіна припинити війну

24.02.2022, 17:12
112249

Митрополит Московського патріархату в Україні Онуфрій закликав президента країни-агресора Володимра Путіна негайно припинити “братовбивчу війну”, він також вислови підтримку українським воїнам.

Читайте також: Головне завдання росіян зараз – максимально нас налякати

Джерело: Онуфрій, якого цитує сайт “Релігійно-інформаційна служба України”

Деталі: Предстоятель УПЦ МП звернувся до громадян України у зв’язку із початком повномасштабного наступу Росії. Він закликав молитися за українське військо, державу та народ.

Пряма мова: “На превеликий жаль Росія розпочала військові дії проти України і в цей доленосний час закликаю вас не впадати в паніку, бути мужніми і проявити любов до своєї Батьківщини і один до одного. Закликаю вас перш за все до посиленої покаянної молитви за Україну, за наше військо і наш народ, прошу забути взаємні чвари і непорозуміння та об’єднатися любов’ю до Бога і до нашої Батьківщини.

В цей трагічний час ми виражаємо особливу любов та підтримку нашим воїнам, які стоять на сторожі та оберігають і захищають нашу землю і наш народ. Нехай Бог їх благословить і береже!”

Деталі: Онуфрій додав, що звертається до президента Росії: “Просимо негайно припинити братовбивчу війну. Український і російський народи вийшли із Дніпровської купелі хрещення і війна між цими народами це повторення Каїнового гріха, який по заздрості убив свого рідного брата. Така війна не має виправдання ні у Бога, ні у людей”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com