МЗС запустило унікальний сайт про Україну

14.01.2021, 14:20
92923

Міністерство закордонних справ спільно з Українським інститутом запустили англомовний сайт, на якому розміщено унікальну інформацію про Україну.

Читайте також: “Росія – улюблена країна”: популярна українська блогерка зняла скандальний ролик на алеї Небесної Сотні

Відвідати ресурс можна за цим посиланням. Тут можна дізнатися про історію, традиції, а також відстежити поточні події на території нашої країни.

Зокрема, на сайті є двохвилинний відеоролик “Відкрий Україну”, інформація для туристів, потенційних інвесторів і студентів, про культурні традиції та українську кухню тощо.

Крім того, тут можна більше дізнатися про столицю нашої країни Київ, а також такі міста, як Львів, Одеса, Кам’янець-Подільський та інші.

Є на сайті розділ “Україна в картинках” з підрозділами “Культура і творча індустрія”, “Природа”, “Спадщина та архітектура”, “Інновація та стартапи”, “Їжа та напої”, “Традиції та свята”, “Пригоди та спорт “, “Студентське життя”. До речі, для користувачів передбачена можливість пожертвувати для бази даних своє фото про Україну.

Також ресурс містить інформацію про те, як отримати візу для в’їзду в нашу країну, та про обмеження, введені на час пандемії коронавірусу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com