На адресу прем’єра Угорщини надійшли погрози смертю у листі українською мовою – ЗМІ

23.01.2024, 11:03
153113

До посольства Угорщини в Україні надійшли погрози смертю на адресу очільника угорського МЗС Петера Сійярто у зв’язку з його майбутнім візитом до Ужгорода.

Читайте також: “Україна повинна відмовитися від території, щоб припинити війну” – скандальна заява прем’єра Словаччини

Про це повідомляє видання Index із посиланням на свої джерела.

У публікації йдеться, що лист із погрозами щодо Сійярто надійшов на електронну пошту посольства Угорщини в Україні, і був написаний українською мовою.

Автори листа написав, що українці ненавидять угорську владу за те, що Угорщина “робить усе, щоб Україна програла у війні”. У тексті також міститься заява про те, що на Сійярто 29 січня чекає “вибуховий прийом”, і автор листа рекомендує починати приготування до похорону. Записка завершується словами, що “Бог пробачає, але українці – ні”.

На інформацію про цей лист відреагував держсекретар угорського МЗС Тамаш Менцер. Він написав у мережі, що погроза “не стримає Петера Сійярто від представництва інтересів Угорщини”.

“Польський прем’єр атакує позицію Угорщини, яка виступає за мир, з неприйнятними заявами, а глава МЗС Петер Сійярто отримує погрози смертю. Хто вважає, що міністр закордонних справ Угорщини злякається – не знає Петера Сійярто”, – йдеться в повідомленні Менцера.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com