На аеродромі Міноборони знімали відомий серіал “Чорнобиль” (фото)

14.06.2019, 19:57
29227

Американський серіал ″Чорнобиль″ частково знімали на військовому аеродромі Міноборони. Про це повідомляє Міністерство оборони України. 

Читайте також: У Чорнобильській АЕС хочуть продати 3 старі локомотиви за 5,65 мільйонів

Американські ″кіношники″ працювали на Київщині більше року тому. Знімали протягом тижня, із самого ранку до пізнього вечора, а деякі сцени – навіть вночі.

Роботу частини на час зйомок ніхто не відміняв, вона тривала у звичному інтенсивному ритмі, а для знімальної групи виділили окрему локацію на аеродромі.

Для частини – це, насправді, дуже близька історія. Там досі працюють люди, що мають пряме відношення до трагічних подій 86-го. Колишній заступник командира частини на Ан-30 проводив аерофотозйомку над Чорнобилем у 1986 році. Ці кадри стали дуже цінними для історії. Продовжувати можна довго – майже у кожного є своя історія, пов’язана із чорнобильською трагедією.

Працівники підібрали схожий вертоліт, характерний для того часу. Велика група художників взялась його перефарбовувати. Американці прискіпливо добивались ефекту ″старовини″, аби той не виглядав, ніби щойно із ″салону″.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com