На АЗС на Житомирщині побили нардепа від “Слуги народу”

7.06.2020, 12:51
74754

Пізно ввечері п’ятниці, 5 червня, на АЗС поблизу села Зарічани Житомирського району сталася бійка між двома чоловіками. Один із них – народний депутат від “Слуги народу” Юрій Заславський – втратив свідомість та впав на землю.

Читайте також: Рюкзак з програмою “для чайників”: нардеп від фракції Вакарчука “Голос” приніс Шмигалю оригінальний подарунок

Про це пише Житомир.info з посиланням на власні джерела. Інформацію про цей інцидент також підтвердили у пресслужбі обласної поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, встановлюю усі обставини події. На місце бійки виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу поліції.

У нардепа – садна та подряпини обличчя. Від госпіталізації він відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Сам Заславський на своїй сторінці у Facebook про бійку не написав жодного слова – лише запостив відео візиту президента Володимира Зеленського до Хмельницької області, а також привітання із Трійцею.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com