На Банковій мітингують прихильники проросійського блогера Шарія та їхні опоненти: уже кидали яйцями (фото, відео)

17.06.2020, 13:13
75688

Сьогодні, 17 червня, в центрі Києва триває акція проросійської партії Шарія. Також у центрі Києва проходить акція противників адептів Кремля.

Читайте також: Кремль спростив процедуру отримання російського громадянства для українців та білорусів

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ із місця подій.

Сьогодні в центрі Києва проводить свою акцію проросійська партія Шарія. Мітингувальники пікетували Офіс Президента на вул. Банковій. Вони вимагали, щоб до них вийшов Зеленський і скандували гасла: “Не мій президент”, “Вово, виходь”.

Одночасно, біля Будинку письменників, який розташований на вулиці Банковій, проходить мітинг противників адептів Кремля. Вони ходять по колу в білих медичних халатах і заявляють, що “психіатри проводять моніторинг збіговиська адептів Шарія”. Вони тримають плакати: “Психологічна допомога. Лікуємо Шизарія”.

Разом з тим, невідомі з іншого боку вулиці Банкової кинули кілька яєць в сторону адептів Кремля. Також скандували на їхню адресу “А ну-ка, давай у#бывай отсюда”.

Далі прихильники проросійської партії Шарія пройшлися до будівлі МВС і попрямували до будинку Зеленського. Під час ходи невідомі кинули димову шашку в адептів Кремля, а також вирвали кілька прапорів з символікою проросійської партії. Також невідомою з чийого боку був розпилений сльозогінний газ. Правоохоронці затримали кількох нападників.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com