На Банковій потролили Порошенка за його “настанови” Зеленському (відео)

3.09.2021, 18:45
100172

В Офісі президента іронічно прокоментували нещодавні “настанови” колишнього очільника держави, нардепа Петра Порошенка, які той дав Володимиру Зеленському перед візитом до США.

Читайте також: Під час виступу в Стенфорді Зеленський порівняв свою команду з Apple

В ефірі суспільно-політичного ток-шоу “Право на владу” очільник Офісу президента Андрій Єрмак пояснив, що Зеленський слухає поради інших людей, проте не Порошенка. І пояснив, чому.

“Я думаю, що ви знаєте мою позицію. Я вважаю і впевнений в тому, що нарешті Україна має найкращого президента за всю історію, тому він безумовно дослуховується до думок не тільки членів своєї команди, але і до людей, які дійсно мають досвід, необхідні знання. Але не думаю, що в цьому списку є п’ятий президент України”, – заявив Єрмак.

Нагадаємо, 30 серпня колишній президент на своїй сторінці у Facebook оприлюднив майже шестихвилинне відео під назвою “Порошенко дав настанови Зеленському”. У ньому він розповів, на чому Зеленський має зосередитись у США, з ким зустрітися та які питання обговорити. Не забув Порошенко згадати і про себе, даючи поради діючому главі держави: “Встановити добрі особисті відносини довіри з главою Білого дому. Як мінімум, на тому рівні, яка існувала за моєї каденції”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com