На “Блакитному вогнику” в Росії ганебно принизили Зеленського (відео)

2.01.2020, 15:30
58476

У новорічну ніч на російському “Блакитному вогнику” принизили президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Стало відомо, що Зеленський відпочиває у Буковелі (фото)

Відео опубліковано на YouTube телеканалу “Росія 1”. Телеведучий Андрій Малахов запропонував “заглянути до сусідів на вогник”, маючи на увазі Україну, передає “Обозреватель”.

Після цього на сцену вийшли коміки брати Пономаренки і Микола Бандурин в українських національних костюмах. Вони спробували заспівати ламаною українською. “Нехай на кінець року, дасть відповідь слуга народу. Прикусіть-но язики, чую я кроки слуги”, – проспівали Пономаренко.

Після цього на сцену вийшов уродженець Узбекистану Умід Ісабоев, якого називають двійником Володимира Зеленського, і знущальний спів продовжився.

На публікацію відреагував в телеграм екс-народний депутат Борислав Береза, який назвав це відео мерзенним.

“М’яко кажучи – обі**али в зневажливому вигляді. Мабуть, декому треба ще раз зателефонувати Путіну. У мене чимало претензій до президента України і я їх висловлюю публічно. Тому що я громадянин України і тому що мені не байдуже, що відбувається. Але коли незрозуміло хто, незрозуміло звідки, після Криму і Донбасу, та ще й в подібній формі, дозволяє собі насміхатися над Україною в особі Зеленського, то це викликає у мене неприйняття і виправдане обурення”, – написав Береза.

“Ці виродки не бачать колод в своєму оці, але помічають смітинку в чужому. Ну, раз самі росіяни не здатні публічно сміятися над Путіним, то впевнений, що Квартал-95 зможе їм найближчим часом відповісти, якщо не буде зайнятий створенням чергового номера про Гонтареву. Або не зможе? Або не дозволять? У будь-якому випадку зрозуміло, що все показане на російських каналах узгоджується з Кремлем. і якщо залишити це без відповіді, то буде продовження і плювок нам усім в обличчя”, – додав екс-нардеп.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com