На Буковині п’яний тракторист переїхав 5-річну дитину

13.08.2019, 14:53
37222

У Чернівецькій області нетверезий водій трактора здійснив наїзд на 5-річну дівчинку,  внаслідок чого дитина отримала численні травми.

Читайте також: ДТП в Івано-Франківську: 20-річна мажорка на BMW X5 розбила 5 машин (фото)

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Інцидент трапився ввечері 12 серпня у селі Драчинці Кіцманського району. Повідомлення про травмування дитини надійшло до поліції у понеділок о 21.00.

“Правоохоронці встановили, що того вечора батьки дитини на власній присадибній ділянці збирали покіс сіна на причеп трактора, яким керував 31-річний сусід. У цей час поблизу них гралася малолітня донька. Попередньо, коли трактор почав їхати, дівчинка з невідомих поки причин опинилася під колесом причепа. Внаслідок наїзду дитина отримала травму черевної порожнини та перелом кісток тазу”, – повідомили у пресслужбі поліції.

Результати медичної експертизи показали, що водій трактора перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com