На Буковині викрили патрульних, які займались збутом наркотиків та самі вживали їх

5.09.2019, 12:12
40512

У Чернівецькій області спалахнув скандал навколо Управління патрульної поліції. Слідчі теруправління ДБP Хмельниччини викрили місцевого інспектора, який незаконно розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини по області.

Читайте також: У Києві група осіб збувала наркотики через Telegram і WhatsApp

У ДБP повідомляють, що полісмен займався дилерською діяльністю. Він постачав наркотики не лише місцевим жителям, але і працівникам тамтешньої поліції. У неофіційних колах говорять, що 26 правоохоронців вживали та допомагали збувати “товар”.

Як стало відомо, під час обшуків у інспектора було виявлено: 4750 євро, 2500 доларів США та 16500 гривень, амфетаміни, набої, марихуану та фальсифікований алкоголь.

Місцеві активісти хочуть вимагати сьогодні на сесії Чернівецької міської ради від депутатів висловити недовіру керівництву патрульної поліції та повністю відсторонити особовий склад патрульної поліції міста Чернівці. Також вони мають намір звернутися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, з проханням направити на місце допоміжні сили патрульної поліції з інших регіонів України до повного вияснення обставин цього ганебного злочину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com