На Буковині затримали поліцейського за збут наркотиків

30.08.2019, 17:29
39579

У Чернівецькій області інспектора патрульної поліції затримали під час збуту ним наркотичних речовин. Про це повідомляє Державного бюро розслідувань у четвер, 29 серпня.

Читайте також: У Києві група осіб збувала наркотики через Telegram і WhatsApp

За попередньою інформацією, інспектор купував наркотичні засоби з метою прийняття та незаконного збуту колегам і цивільним особам. Поліцейський також збував етиловий спирт і фальсифіковані алкогольні напої, виготовлені з недоброякісної сировини.

Правоохоронця затримали. Під час обшуків було вилучено 4750 євро, 2500 доларів, 16500 гривень, порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на амфетамін, зброю і патрони калібру 8 мм, 77 зіп-пакетів і 11 поліетиленових пакетів з речовиною, схожою на марихуану, 880 літрів фальсифікованої горілчаної продукції, 300 літрів спирту та підроблені марки акцизного збору.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про незаконне виробництво і збут наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України). Вирішується питання про вручення затриманому повідомлення про підозру й обрання щодо нього запобіжного заходу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com