На Буковині жорстоко вбили матір та її 8-річну доньку

4.10.2019, 08:15
45233

У Чернівецькій області під час пошуку безвісти зниклого хлопця працівники поліції виявили мертвими його матір і сестру. Тіла померлих з ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли в колодязі за місцем проживання потерпілих, повідомляє ГУ НП в Чернівецькій області.

Читайте також: У Чернівцях під час акції ЛГБТ сталася масова бійка

“Сьогодні, 3 жовтня, в поліцію надійшло повідомлення про зниклого безвісти 20-річного жителя міста Кіцмань. У пошуках хлопця група реагування патрульної поліції Кіцманського ВП приїхала до матері розшукуваного, яка з донькою жила окремо. Оскільки вдома нікого не було, поліцейські почали оглядати територію господарства і помітили в колодязі тіло людини. Про знахідку негайно повідомили по спецлінії “102”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомили в поліції, рятувальники дістали з колодязя тіла жінки і дівчинки. Правоохоронці встановили особи загиблих – 40-річної власниці господарства та її 8-річної доньки. На тілах поліцейські виявили колото-різані рани, які вказують на насильницьку смерть.

Слідчі почали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зараз співробітники поліції оглядають місце події, опитують можливих свідків та очевидців, а також встановлюють місцеперебування зниклого хлопця. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com