На Черкащині за закритий “патріотичний” концерт “свободівців” заплатять більше 120 тисяч з державного бюджету

10.03.2020, 15:49
66022

28 лютого та 10 березня департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради уклав дві угоди на оренду звукового та світлового обладнання загальною вартістю 122 тисячі гривень для проведення “патріотичного концерту”.

Читайте також: Партія “Свобода” об’єдналась перед виборами з кількома організаціями та оголосила першу десятку кандидатів

Інформація про це розміщена в системі “Прозорро”.

Сам же “патріотичний концерт” відбувся 15 лютого 2020 року, тобто до моменту укладання угоди. У цей день у місті пройшов марш молодіжного осередку партії  ВО “Свобода”, офіційна частина якого закінчиласа на Соборній площі та на якій виступило партійне керівництво “свободівців”.

Після цього публіка перемістилась на закритий концерт гурту “Сокира перуна”.  Він відбувся в одному з навчальних закладів міста. Концерт загальній публіці анонсований не був і, зі слів самих членів партії, був “закритим”.

Департамент освіти та гуманітарної політики, що оплачував послуги, очолює представник партії ВО “Свобода”, депутат обласної ради Сергій Воронов, курує департамент ще один “свободівець”, заступник міського голови Юрій Ботнар.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com