На дебатах Порошенка підтримував російський блогер, який товаришує з Кадировим (фото)

24.04.2019, 18:10
22331

Поява досі невідомого українській публіці бородатого чоловіка за спиною у президента Порошенка під час дебатів на стадіоні наробила чимало галасу в соцмережах. Багато хто стверджував, що гімн з Порошенком співав “Нарик”, інші впізнали в ньому блогера, який виставляв фотки з Кадировим.

Читайте також: “Клялися у любові та вірності до Росії”, – Кадиров відповів Порошенку на звинувачення в адресу Зеленського

І інформація про те, що в рядах команди Порошенка був відомий російський блогер, підтвердилася, пише “Без табу”.

Правда, сам він пояснює, що просто проліз на сцену під час дебатів. Судячи з усього, так воно і було, оскільки в числі порохоботів він ніколи не значився.

“Так, я був на дебатах. На фотографіях в соціальних мережах я, і з Петром Порошенком, і з Кадировим. Особисто президента України я не знаю, мене ніхто не запрошував. Я пройшов по квитку, а на сцену потрапити було нескладно – зайшов безперешкодно”, – пояснив свою появу за спиною у глави держави сам Сергій, прізвище якого невідоме.

Цілком ймовірно, що і Порошенко навіть приблизно не мав поняття, з ким робить Селфі, а фотку з президентом блогер у себе в Facebook виклав.

Як на стороні Порошенка на дебатах виявився блогер з Москви (ФОТО) - фото 180080

Судячи по сторінках блогера в соцмережах, сам він родом з України, а займається тим, що селфиться з різними знаменитостями в різних країнах.

У числі його сумнівних “досягнень” – фото з ватажком Чечні Рамзаном Кадировим і російським терористом-міністром Сергієм Лавровим.

Як на стороні Порошенка на дебатах виявився блогер з Москви (ФОТО) - фото 180081

Втім, фотографувався блогер не тільки з Порошенком і терористами. У його колекції є знімки і з багатьма іншими відомими особистостями, які не мають відношення до політики: Бредом Піттом, Кітом Флинтом і багатьма іншими.

Як на стороні Порошенка на дебатах виявився блогер з Москви (ФОТО) - фото 180082
Як на стороні Порошенка на дебатах виявився блогер з Москви (ФОТО) - фото 180083

Загалом, те, що Порошенко не відмовив в “селфачі” мешканцеві Москви, ніякого зашквару немає. А ось присутність російського глядача на одній сцені з фіналістами виборів – величезний провал охорони. Причому як охорони президента, так і Зеленського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com