На дні Ла-Маншу знайдено літак зниклого футболіста Сала

4.02.2019, 10:32
10381

Уламки літака, у якому летів напередодні зниклий футболіст Еміліано Сала, знайдено на дні Ла-Маншу. Тіла самого спортсмена та його пілота досі не вдалося відшукати.

Читайте також: Екс-футболіст “Динамо” Олександр Алієв жорстоко побив свою дружину (відео)

Британські слідчі знайшли літак, який належить Еміліо Сала. Саме ним він перелітав Ла-Манш 22 січня, а згодом пропав безвісти. Про це повідомив прес-секретар британського агентства з розслідування авіаційних подій (AAIB) інформаційного агентства AFP.


Сала, колишній футболіст ФК “Нант” у Франції, відправлявся до свого нового клубу “Каліфф Сіті”. Він вилетів у бік Британії ввечері 21 січня, але так і не прибув до місця призначення, а його літак зник з радарів. Останній раз він відслідковувався біля острова Гернсі.

За повідомленнями ЗМІ, Сала послав голосове повідомлення своїм друзям: “Я тут на літаку, який, здається, розпадається на його окремі частини. Мені так страшно”.

Слідчі припускають, що літак упав в Ла-Манш. Пошуки до цих пір виявилися безрезультатними. Через кілька днів рятувальники втратили надію знайти Сала і пілота живими. У середу на побережжі Франції були знайдені дві подушки сидіння, які повинні належати до зниклого літака.

Слідчі продовжували обшук під водою: обладнані гідроакустичними пристроями спеціальні судна “Geo Ocean III” обшукали морське дно. Крім того, використовувався також приватно фінансований пошуковий корабель.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com