На Дніпропетровщині батьки знімали дитяче порно зі своєю 3-річною донькою

9.09.2020, 17:12
83667

На Дніпропетровщині судитимуть подружжя за розбещення власної 3-річної доньки та розповсюдження дитячої порнографії в мережі Інтернет.

Читайте також: Плюють і кидають пляшки: у Дніпрі однолітки 6 років знущаються з особливої дитини

Про це повідомила пресслужба прокуратури Дніпропетровської області, передає ТСН.

Відомо, що 38-річний чоловік та його дружина для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру вчинили розпусні дії щодо власної 3-річної доньки. Вони знімали це на камеру, після чого розміщували фото та відео дитини в Мережі.

Правоохоронці під час обшуку в подружжя виявили та вилучили дев’ять сліп-пакетів з канабісом загальною масою понад 63 г, які чоловік придбав та зберігав для власного вживання. Окрім вказаних кримінальних правопорушень йому також інкримінується вчинення злочину за ч.1 ст.309 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо подружжя за розбещення малолітньої дитини, а також виготовлення та розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію (ч.2 ст.156 та ч.5 ст.301 КК України). Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com