На Дніпропетровщині чоловік розбещував дівчинку

20.09.2019, 15:11
42925

У Дніпропетровській області поліція затримала 54−річного жителя Дніпра, який вчинив розпусні дії щодо 12-річної дівчинки. Повідомляють на сайті   Нацполіції.

Читайте також: Чоловік викрав власну 6-річну доньку та жив з нею у лісі на Дніпропетровщині

До поліції звернулась мати дитини. Вона розповіла, що якийсь чоловік заманив її доньку до квартири та почав знущатися над нею. А коли дівчинка розплакалась, відпустив її.

Правоохоронці оперативно встановили та затримали зловмисника. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально−процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та обрання запобіжного заходу.

Поліція звертається до всіх батьків з прохання провести бесіди із дітьми щодо заходів безпеки на вулиці. Наголосити про небезпечність спілкування із незнайомцями та малознайомими громадянами. Інколи, зловмисники  задля того, щоб викликати довіру дитини говорять, що знають батьків або близьких! Зауважте, щоб діти ні в якому випадку не сідали до незнайомців в авто та не пригощались солодощами! Безпека наших дітей залежить від нас із вами!”,− йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com