На Дніпропетровщині чоловік у супермаркеті знайшов конверт з грошима

29.01.2020, 15:10
61304

У Кривому Розі відвідувач супермаркету в Тернівському районі знайшов на підлозі конверт з 10 тисячами доларів, повідомляє місцеве видання Рудана.

Читайте також: На Одещині чоловік знайшов на дорозі пакет грошей та відніс у поліцію

“Приїхав у магазин, буквально, на три хвилини. Коли виходив, побачив пакет. Повз нього вже пройшли, мабуть, осіб п’ять. Переді мною хлопець взагалі наступив на нього. Я звернув увагу, бо був банківський друк на конверті. Підняв, розгорнув, подивився , а там – гроші”, − розповів Ігор Єфремов.

Хлопець підійшов до охоронця і попросив записати його номер телефону на випадок, якщо повернеться власник пакета. Потім Ігор поїхав додому, а приблизно через годину з’явився і той, хто втратив конверт. Він був у паніці, подзвонив Ігорю і домовився про зустріч.

“Закінчилося все тим, що переглянули відео з камер спостереження, де були зафіксовані дати банку. Ці дати збіглися з тими, що і на знайденому конверті. Ми зустрілися у відділі поліції. Хлопець був дуже засмучений, все перерахував. Він мені подякував, працівники поліції теж були в шоці. Кажуть, не кожен день трапляються такі ситуації. Хлопець розповів, що заїхав у магазин за шоколадкою. А я пожартував, що вона йому дорого коштувала б з втратою, але йому було не до жартів”, − розповів Ігор.

Читайте також: На Одещині жителі села знайшли на звалищі матрац з грошима

Він також пояснив, чому вчинив саме так: “Я вирішив віддати гроші, тому що це велика втрата для людини. Для мене − тимчасова радість або покупка, а для людини – горе. Мені невідомо, куди ці гроші повинні були піти”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com