На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував молоду дівчину на співбесіді, після чого намагався вбити

20.01.2020, 18:32
60405

У Нікополі Дніпропетровської області 37-річний чоловік зґвалтував 22-річну дівчину, силою утримував її у себе вдома та згодом намагався задушити. Про це повідомляє Відділ комунікації обласної поліції.

Читайте також: У Запорізькій області 15- річний підліток зґвалтував свою подругу

Мешканка міста Поров розмістила в інтернеті оголошення про пошук роботи. На її резюме відгукнувся чоловік і запропонував доглядати за дитиною. На співбесіду він запросив її до Нікополя.

“14 січня дівчина приїхала на співбесіду і прийшла за вказаною адресою. Опинившись у квартирі, чоловік зачинив двері, зв’язав дівчині руки та заклеїв рота. Поліцейські встановили, що зловмисник зґвалтував жертву та утримував дівчину силоміць у квартирі до наступного дня”, – йдеться у повідомленні поліції.

Наступного ранку зловмисник вивів її з квартири та намагався задушити біля гаражів. Завадив йому перехожий, який вигулював собаку неподалік. Чоловік втік, однак за кілька годин був затриманий правоохоронцями. Молоду дівчину врятували, наразі її життю нічого не загрожує.

“Правоохоронці встановили, що раніше чоловік вже був засуджений за зґвалтування та тяжкі злочини”, – повідомили силовики.

Злочинцю вже оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст.15 ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), ч. 2 ст.152 Кримінального кодексу України (зґвалтування ) та ч.1 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.  Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com