На Донбасі бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗС України, троє військових травмовані

3.05.2020, 19:18
71321

У неділю бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Читайте також: Під Києвом поліція затримала безхатька-псевдомінера з Росії

“Військовослужбовці зі складу об’єднаних сил вдалися вичерпних заходів для припинення ворожого вогню і дали рішучу відповідь на всі злочинні дії противника. Після застосування нашими підрозділами штатного озброєння ворог припинив подальші провокації … Внаслідок ворожих обстрілів троє військовослужбовців об’єднаних сил отримали бойові травми”, – йдеться у зведенні прес-центру Операції об’єднаних сил на сторінці в Фейсбуці, пише Інтерфакс-Україна.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українські позиції неподалік Широкиного, і Пищевика.

На околицях Богданівки бойовики вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

“Для припинення злочинної діяльності підрозділи об’єднаних сил дали противнику результативну і вмотивовану відповідь. Втрати ворога уточнюються”, – йдеться в звіті.

Два обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”. Тут збройні формування Російської Федерації обстріляли з мінометів 82-го калібру захисників Оріхового, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї околиці Кримського.

“Українські захисники для припинення ворожих дій надали жорстку відповідь. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовилися від подальшої активності. Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється об’єднаними силами”, – йдеться в звіті.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com