На Донбасі поранено українського військового та двох бойовиків

2.06.2020, 10:13
74264

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем і застосували безпілотний літальний апарат.

Читайте також: На Херсонщині знайшли застреленим військовослужбовця

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-служби ООС, пише УНІАН.

Як повідомляється, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” загарбники двічі обстріляли позиції наших оборонців неподалік Гнутового. Спочатку, біля цього населеного пункту, противник застосував гранатомети різних систем, а згодом задіяв БпЛА для скидання пострілу ВОГ-17.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” на підступах до Попасної російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

За даними розвідки, минулої доби було поранено двох окупантів.Внаслідок обстрілів з боку загарбників один воїн Об’єднаних сил отримав поранення. Його було доставлено до військового медичного закладу. Стан здоров’я українського оборонця задовільний.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Майорська.

Такі підступні дії ворога без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях окупантів українські підрозділи рішуче подавили активність противника.За поточну добу втрат серед наших захисників немає.Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com