На Донбасі снайпер знову поранив українського військового

4.12.2020, 19:55
90812

Бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню в зоні операції Об’єднаних сил (ООС) в п’ятницю, 4 грудня, один український військовослужбовець отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні пресцентру ООС.

Читайте також: На Донбасі ворожий снайпер поранив українського військового

“З початку поточної доби, 4 грудня, на ділянках відповідальності наших бригад з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, відповідно до рішення Тристоронньої контактної групи.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” недалеко від населеного пункту Водяне противник зробив обстріл наших позицій з забороненого важкого озброєння, а саме артилерійських систем 122-го калібру і 120-мм мінометів”, – йдеться в ньому.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Луганського внаслідок пострілу снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил.

Військовослужбовцю оперативно надана перша медична допомога.

Він був евакуйований до лікувального закладу.

Стан його здоров’я середньої тяжкості.

У районах уздовж лінії розмежування сторін сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розмінували понад 6 га території в прифронтовому районі й передали на знищення 84 вибухонебезпечних предметів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com